• SIERBESTRATING

    UW PARTNER IN TUINONTWERP, TUINONDERHOUD EN MAATWERK OPLOSSINGEN

Sierbestrating door Garden Essentials in Zeewolde

Sierbestrating
Voor alle soorten sierbestrating of tegels kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Onze visie is dat de sierbestrating moet kleuren bij het geheel. Wij letten in de eerste instantie op uw wensen, maar vinden het ook belangrijk dat de bestrating bij de woning past, en de stijl ervan. Bijvoorbeeld bij een boerderij bestraat je geen gladde tegels. Dit zou steriel staan.

Ook maken wij eerst voor u een stijl tekening passend bij de woning. Ook uw stijl die u gebruikt binnen in de woning is voor ons van belang. Vervolgens bedenken wij de stenen, tegels bij de tekening.

Soorten sierbestrating
Er zijn veel soorten sierbestrating in vormen en maten. Op dit moment wordt abbeystones maat 30 x 20 x 6.5 cm veel gebruikt. Sierbestrating Ook blijft de waalformaat populair de 20 x 5 x 7 cm. Deze stenen zijn in de getrommelde vorm en in strakke vorm eventueel met facet verkrijgbaar in diverse kleuren. Getrommelde stenen zijn stenen die iets oud moeten lijken, en zijn in een Soort centrifuge rondgedraaid zodat er stukjes vanaf brokkelen. Hierdoor hebben ze een rustieke uitstraling gekregen. Een veel gebruikte maat in onze ontwerpen zijn de maten 20 x 20 en 30 x 40 cm.

Prijzen
Wij kunnen de stenen voordelig aanbieden dit omdat wij rechtstreeks bij de Fabriek kopen.
Sierbestrating is te verkrijgen vanaf €14.95 t/m €27.95

Grote tegels
Beton sierbestrating
Grote tegels zijn te verkrijgen in beton, natuursteen, en gedeeltelijke natuursteen met beton. Zo hebben wij in het assortiment de Oudhollandse tegels, en de Chinese hardsteen. Meest gewilde maat is 60×60.

Heeft u verdere informatie nodig ga dan naar onze contact pagina en stel uw vraag. Alles op tuingebied kunnen wij beantwoorden.

Levering Sierbestrating
Ook zijn wij leverancier van diverse bestrating die wij rechtstreeks van de fabriek betrekken, dit om zo voordelig mogelijk aan te bieden. Wij leveren alle merken sierbestrating, waarbij wij met collega leveranciers werken om logistiek voordelig uit te zijn.

Levertijd
Binnen vier dagen na het bestellen, zullen wij er voor zorgen dat deze afgeleverd wordt.

Bestellen
Wilt u informatie over het leveren van de stenen of een bestelling plaatsen, dan kunt u het beste contact opnemen met telefoonnummer: 0620858314.

Onderdelen

Portfolio

Voordelen

Volledig ontzorgen

Stappenplan om kosten te besparen

Goede garantie

Alles onder 1 dak

Materialen rechtstreeks van de fabriek

Tuinontwerp op maat

Ruime ervaring

1 aanspreekpunt, 1 tuinregisseur

VERGELIJK

Garden Essentials
Telefoon: +31 (0)6 208 583 14
Email:info@gardenessentials.nl

Bent u op zoek naar een hovenier die een tuinontwerp voor u kan realiseren?