• BEPLANTINGSPLAN

    UW PARTNER IN TUINONTWERP, TUINONDERHOUD EN MAATWERK OPLOSSINGEN

Beplantingsplan voor uw Tuinontwerp in Zeewolde

Een tuin ontwerpen is niet hetzelfde als het maken van een beplantingsplan. Vergelijk het met het bouwen van een huis: nadat de bouw is afgerond moet het huis nog worden ingericht. Dat is bij een tuin hetzelfde. Een tuin krijgt persoonlijkheid met de juiste beplanting. Om een goed beplantingsplan te kunnen realiseren is veel creativiteit en plantenkennis nodig. Garden Essentials is specialist in het realiseren van tuinen: van tuinontwerp tot het maken van een beplantingsplan.

Eindeloos veel mogelijkheden binnen een beplantingsplan

Iedere tuineigenaar heeft zijn eigen wensen en behoeften. En elke tuin zijn eigen grondsoort. Daardoor is ook geen enkel beplantingsplan hetzelfde. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat we bij het maken van een beplantingsplan beginnen bij u: wat zijn uw wensen? Daarnaast wordt gekeken naar de grondsoort: welke planten groeien bij u het beste? Maar ook de stand van de zon en de hoeveelheid wind in uw tuin wordt bekeken. En uiteraard wordt de bestaande beplanting ook meegenomen: wat kan blijven staan, wat moet eventueel worden verplaatst en welke planten kunnen weg? Het maken van een beplantingsplan vraagt om gedegen kennis. Deze kennis heeft Garden Essentials in huis.

Beplantingsplan voor alle seizoenen

Uw tuin is niet alleen in de lente of in de zomer een plek om te genieten. Ook in de herfst en zelfs in de winter wilt u zich thuis voelen in uw tuin en moet er iets te zien zijn. Hieronder hebben we een galerij met bloemen en planten voor u uiteengezet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een beplantingsplan of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONDERDELEN

Portfolio

Voordelen

Volledig ontzorgen

Stappenplan om kosten te besparen

Goede garantie

Alles onder 1 dak

Materialen rechtstreeks van de fabriek

Tuinontwerp op maat

Ruime ervaring

1 aanspreekpunt, 1 tuinregisseur

VERGELIJK

Garden Essentials
Telefoon: +31 (0)6 208 583 14
Email:info@gardenessentials.nl

Bent u op zoek naar een hovenier die een beplantingsplan voor u kan opzetten?