• TUINMATERIALEN

    UW PARTNER IN TUINONTWERP, TUINONDERHOUD EN MAATWERK OPLOSSINGEN

    Meer informatie

Tuinmaterialen voor uw Tuinontwerp

Garden Essentials gaat voor kwaliteit, doch rekening houdende met uw budget. Daarom werkt Garden Essentials alleen samen met de beste leveranciers van planten, sierbestrating, tuinverlichting, tuinhout en tuinmeubelen. Uw tuin verdient uitsluitend de beste tuinmaterialen.

Tuinplanten
Belangrijkste in een tuin zijn toch wel de planten en de bloemen. Garden Essentials neemt graag met u de mogelijkheden door en maakt graag samen met u een beplantingsplan waarin we ook de namen van de planten en bloemen vermelden zodat u een goede indruk kunt krijgen van hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal gaan zien. Daarom maakt Garden Essentials samen met u een beplantingsplan waarin uw keuzes en wensen centraal staan.

Sierbestrating en keramische tegels
Veel mensen kiezen voor mooie sierbestrating in de tuin. Garden Essentials werkt er graag aan om uw tuin helemaal naar wens te maken. Voor het gewenste diepte of breedte-effect leggen we in samenspraak de juiste bestrating. Of het nu gaat om traditionele klinkers of moderne keramische tegels; Garden Essentials heeft een uitgebreid assortiment voor iedere smaak en budget.

Tuinverlichting
U wilt ook ’s avonds genieten van uw tuin maar u ziet geen hand voor ogen? Garden Essentials is dealer van Suslight tuinverlichting wat garant staat voor stijl en kwaliteit. Bij het maken van een tuinplan wordt meteen een verlichtingsplan opgesteld. Zo is de tuinverlichting helemaal weggewerkt en kunt u ook ’s avonds heerlijk genieten van uw tuin.

Tuinhout
Dan heeft u een mooie tuin, maar kijkt u nog steeds tegen de oude schutting aan? Of wilt u een plek om al uw tuinspullen in op te bergen? Kies dan voor een schutting, blokhut of tuinhuis van Garden Essentials.

Meer informatie over onze tuinmaterialen?

Wilt u meer weten over onze tuinmaterialen of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONDERDELEN

Voordelen

Volledig ontzorgen

Stappenplan om kosten te besparen

Goede garantie

Alles onder 1 dak

Materialen rechtstreeks van de fabriek

Tuinontwerp op maat

Ruime ervaring

1 aanspreekpunt, 1 tuinregisseur

VERGELIJK

Garden Essentials
Telefoon: +31 (0)6 208 583 14
Email:info@gardenessentials.nl

Bent u op zoek naar een hovenier die een tuinontwerp voor u kan realiseren?