• TUINSTIJLEN

    UW PARTNER IN TUINONTWERP, TUINONDERHOUD EN MAATWERK OPLOSSINGEN IN ZEEWOLDE

Tuinstijl van uw Garden Essentials Tuinontwerp

Laat u inspireren door de tuinstijl die bij u past! Een tuinstijl is veelal bepalend voor de sfeer in uw tuin. Het is belangrijk om te bepalen in welke stijl u graag uw tuin wilt hebben, voordat begonnen wordt met het ontwerp van de tuin. Garden Essentials kan iedere gewenste tuinstijl ontwerpen en realiseren. Hieronder ziet u de mogelijkheden van tuinstijlen die vaak worden toegepast, maar ook andere stijlen zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een plattelandstuin, tropische tuin, oosterse tuin, Engelse tuin, bostuin, et cetera.

Bij een landelijke tuin is het belangrijk dat de overgang van de tuin naar het omringende landschap harmonieus is. Dat is de basis voor de stijl van de tuin en de toegepaste beplanting. Heel belangrijk in de landelijke tuin zijn de zichtlijnen, waardoor u kunt genieten van de tuin, terwijl u tegelijkertijd volop geniet van de omgeving.

Wilt u meer weten over de verschillende tuinstijlen of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONDERDELEN

Portfolio

Voordelen

Volledig ontzorgen

Stappenplan om kosten te besparen

Goede garantie

Alles onder 1 dak

Materialen rechtstreeks van de fabriek

Tuinontwerp op maat

Ruime ervaring

1 aanspreekpunt, 1 tuinregisseur

VERGELIJK

Garden Essentials
Telefoon: +31 (0)6 208 583 14
Email:info@gardenessentials.nl

Bent u op zoek naar een hovenier die de juiste tuinstijl voor u kan realiseren?