• TUINVERLICHTING

    UW PARTNER IN TUINONTWERP, TUINONDERHOUD EN MAATWERK OPLOSSINGEN

Tuinverlichting voor uw Tuinontwerp

Tuinverlichting is een heel belangrijk onderdeel van uw tuin. Het maakt dat u ‘s avonds langer in uw tuin kunt zitten en brengt veel sfeer. Ook maakt tuinverlichting uw tuin ‘s avonds spannender om naar te kijken en van te genieten. Met verlichting op de juiste plekken kunt u bijzondere planten en bomen mooi uitlichten. Maar verlichting heeft ook een andere functie: het wijst u ‘s avonds de weg in uw tuin. Daarom is het belangrijk om bij het ontwerp van uw tuin al na te denken over de verlichting, zodat de kabels in de grond gelegd kunnen worden voordat de bestrating en beplanting aangebracht worden.

Suslight tuinverlichting
Zoals u van ons gewend bent werken wij graag met de beste materialen en A-merken. Dat geldt ook voor onze tuinverlichting. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje in onze brochure van ‘Suslight Tuinverlichting‘ en laat u verrassen wat mooie tuinverlichting in uw tuin kan doen. Wij kunnen de brochure voor u meenemen, maar wij beschikken ook over een demonstratie koffer zodat wij u de verschillende tuinverlichting op lokatie kunnen tonen.

Tuinverlichting voor alle seizoenen
Tuinverlichting biedt sfeer, warmte en houvast gedurende alle seizoenen. Tijdens warme zomeravonden op uw terras, maar ook tijdens de koude wintermaanden, wanneer u uw tuin bekijkt vanuit uw warme woonkamer. Vaak wordt de wintertuin nog ervaren als een donker gat en gaan de gordijnen dicht, zodra het donker invalt. Zonde! Want ook in de winter kunt u van uw tuin genieten.

Wilt u een afspraak maken of heeft u op dit moment vragen? Vul dan direct het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONDERDELEN

Portfolio

Voordelen

Volledig ontzorgen

Stappenplan om kosten te besparen

Goede garantie

Alles onder 1 dak

Materialen rechtstreeks van de fabriek

Tuinontwerp op maat

Ruime ervaring

1 aanspreekpunt, 1 tuinregisseur

VERGELIJK

Garden Essentials
Telefoon: +31 (0)6 208 583 14
Email:info@gardenessentials.nl

Bent u op zoek naar een hovenier die een tuinontwerp voor u kan realiseren?